0381-172 20
Brett sortiment i butiken

Brett sortiment i butiken

I vår butik på Prästängsvägen 8 hittar du allt du behöver till din bil. Här finns allt från batterier till din bilnyckel till bilbarnstolar – och allt däremellan.

Slut på spolarvätska? Dags för ny bilklädsel? Inga frågor är för små eller för stora för oss. Vi är en Mekonomenbutik och har mycket på lager, men kan beställa hem precis det du behöver – på bara några dagar. Målsättningen är ju välkänd vid det här laget; ”Vi gör ditt BilLiv enklare”. Och vi kunde säga det bättre själva. Kom in till oss när du behöver fylla på tillbehören, köpa reservdelar, boka service eller byta däck. Vi hjälper dig oavsett vad du har för bekymmer med din bil.

I vår butik får du alltid 3 års garanti* på reservdelar och med ett svart Mekonomenkort får du 10 % rabatt på alla lagerhållna tillbehör. Med det svarta Mekonomekortet kan du dessutom dela upp din betalning räntefritt.

* Om inte annat är överenskommet och tydligt angett på kvittot/garantibeviset. För utbytesturbo, utbytesmotor och utbytesväxellåda gäller 1 års garanti.