0381-172 20
Däck & fälg

Däck & fälg

Rätt däck och fälg en förutsättning för att vara trygg i trafiken. Vi hjälper dig hitta rätt däck till din bil (och din budget).

I vårt sortiment har vi välkända varumärken som Good Year, Michelin, Dunlop och Pirelli (för att nämna några). Samtliga håller hög kvalitet men vi har även ”märkeslösa” däck som ligger lite lägre i pris – fortfarande med god kvalitet.

Däckbyte
Självklart hjälper vi dig skifta mellan sommar- och vinterdäck. Ring och boka din tid på 0381-172 20. Tänk på att när vädret slår om (oavsett om det är på hösten eller våren) är trycket stort på verkstaden. Då ser vi gärna att du har tid att lämna din bil under dagen.

Däckhotell – all inclusive
Är du trött på att vinter- eller sommardäcken tar för mycket plats hemma i garaget? Låt oss ta hand om dem. Hos oss får dina däck bästa tänkbara service. Vi rengör dem och kontrollerar så att de är godkända. När du köper däckhotell av oss ingår skiftningen av hjul i köpet. Ring eller kom in till oss så berättar vi mer.

Vilket däck ska du välja?
Idag finns en uppsjö av däck och fälg att välja mellan. Friktionsdäck eller dubb? Lättmetall eller plåt? Vi guidar dig rätt i däckdjungeln.

Välkommen in till oss!